085-1301738

09.00 tot 18.00

review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Afkitten van een badkamer

De badkamer kitspecialist - Als uw badkamer mooi en goed afgewerkt moet worden

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Jaren garantie op geleverd werk

Scherpe prijzen

Snel een offerte en afspraak

Offerte aanvragenBel 085-1301738

Wij hebben 20 jaar ervaring met kitwerk

afkitten van een badkamer

Afkitten van een badkamer

Het afkitten van een badkamer is een belangrijke klus, omdat het ervoor zorgt dat de badkamer waterdicht blijft en voorkomt dat er vochtplekken ontstaan. Het kiezen van de juiste kit voor deze klus is dan ook van groot belang. Er zijn verschillende soorten kit verkrijgbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. Op deze pagina bespreken we de meest geschikte kit voor het afkitten van een badkamer.

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Het kitten van toiletten

Dilatatievoegen kitten

Vloeren & plinten afkitten

Badkamer kitten en meer

Badkamer kitten

Badkamer kitten

In uw badkamer dienen diverse plekken zoals uw bad, douche of toilet goed afgekit worden. Onze specialisten helpen u graag met het kitten van uw badkamer.
Toilet kitten

Toiletten kitten

Om lekkage te voorkomen is het aan te raden uw toilet goed af te kitten. Onze specialisten kitten in no time uw toiletten in huis of bij u op kantoor.
Keuken kitten

Keuken kitten

Voor een goede hygiene is het verstandig de keuken goed af te kitten. Een bedrijfskeuken dient al voorzien te zijn van een goede kitafwerking.
Vloeren kitten

Vloeren afkitten

Na het leggen van uw vloer is het afwerken van de randen een klus voor de kitspecialist. Wij kitten de randen van uw vloeren en plinten volledig voor uw af.
Ramen kitten

Ramen kitten

Goed af gedichte ramen zorgt voor een beter comfort in huis. Onze kitters komen graag bij u langs voor het afkitten van uw ramen zodat u geniet van meer comfort.
Dilatatievoegen

Dilatatievoeg

Een dilatatievoeg is een voeg die als functie heeft het uitzetten en krimpen van materialen, ook wel werking genoemd, op te vangen. Zo wordt scheuren voorkomen.

Wanneer opnieuw kitten

Verouderd kitwerk
Kleurverschillen
Na renovatie badkamer
Na renovatie keuken

Waarom kiezen voor ons?

Meer dan 20 jaar ervaring
Garantie op alle werkzaamheden
Eigen kitters in dienst
Net en gecertificeerd personeel
De badkamer specialist

Waarom offerte aanvragen?

Binnen een dag een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact

Siliconenkit

Siliconenkit Siliconenkit is een van de meest populaire kitsoorten voor het afkitten van een badkamer. Het is duurzaam, waterdicht en bestand tegen schimmel. Daarnaast is het goed bestand tegen UV-licht, waardoor het niet verkleurt en vergaat onder invloed van zonlicht. Siliconenkit is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je het kunt aanpassen aan de kleur van je tegels of sanitair. Wel moet je er rekening mee houden dat siliconenkit niet overschilderbaar is en dat het lastig te verwijderen is. Een badkamer afkitten kunt u het beste laten doen door het Kitbedrijf van Nederland.

Acrylaatkit

Acrylaatkit is een andere veelgebruikte kitsoort voor het afkitten van een badkamer. Het is relatief goedkoper dan siliconenkit en is overschilderbaar, waardoor je het kunt aanpassen aan de kleur van de muren of tegels. Acrylaatkit is echter minder duurzaam dan siliconenkit en kan na verloop van tijd scheuren of loslaten. Daarnaast is het minder waterdicht en minder bestand tegen schimmel. Acrylaatkit is daarom vooral geschikt voor minder vochtige ruimtes in de badkamer, zoals rondom raam- en deurkozijnen.

Hybride kit

Hybride kit is een combinatie van siliconenkit en acrylaatkit en heeft daardoor de voordelen van beide kitsoorten. Het is duurzaam, waterdicht en bestand tegen schimmel, net als siliconenkit, maar ook overschilderbaar en makkelijker te verwijderen, net als acrylaatkit. Hybride kit is echter wel duurder dan de andere kitsoorten en heeft vaak een langere droogtijd. Daarnaast is het minder goed bestand tegen UV-licht dan siliconenkit.

kitten van uw badkamer
badkamer afkitten

Conclusie

Als je op zoek bent naar de beste kit voor het afkitten van een badkamer, dan is siliconenkit de meest geschikte optie. Het is duurzaam, waterdicht, bestand tegen schimmel en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Als je echter een kleur wilt die niet verkrijgbaar is in siliconenkit, dan is hybride kit een goed alternatief. Acrylaatkit is minder geschikt voor het afkitten van een badkamer, maar kan wel gebruikt worden rondom raam- en deurkozijnen. Let er bij het kiezen van kit ook op of het geschikt is voor de ondergrond waarop het wordt aangebracht, zoals tegels,

keuken kitten
ramen kitten

Acrylaatkit kan zowel binnen als buiten toegepast worden

Een veel gehoorde kitsoort is acrylaatkit, deze kitsoort kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Acrylaatkit is perfect om overheen te schilderen en het hecht bovendien prima aan verschillende materiaalsoorten. Acrylaatkit zorgt voor een perfecte afwerking. Voor de badkamers en toiletten gebruiken onze specialisten vooral siliconenkit, vooral vanwege het duurzame en elastische karakter van de kit. Daardoor is het perfect geschikt voor die plekken die veel gebruikt worden. Siliconenkit heeft, zo weten de specialisten van Badkamer kitten ook onze ervaren medewerkers dat siliconenkit een antischimmel werking heeft. Verder heeft ook de bekende montagekit zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Ons team kan u steeds van het juiste advies voorzien als het om kit gaat en past zelf voor de verschillende toepassingen steeds de beste kitsoort toe. Onze werkwijze valt verder op door de netheid en de snelheid en bovendien geven wij een ruimte garantietermijn op de door ons geleverde werkzaamheden. Daarnaast is onze prijs- kwaliteitsverhouding zeer goed.

Kit verwijderen is ook al geen enkel probleem

Behalve het aanbrengen van kit kunnen wij van Badkamer kitten ook kitresten sporenvrij verwijderen. Daarna maken we de ruimte die ontstaat tussen naden en kieren goed schoon voor we een nieuwe kitrand voor u aanleggen. Wij leveren niet alleen de beste kit, maar kunnen u ook de kit in de juiste kleur leveren, een kleur die aansluit bij de uitstraling van de badkamer of de keuken. Wilt u professioneel advies over alles wat met voegafdichtingen te maken heeft? Desgewenst kan er iemand van het team bij u langskomen. Hoewel we opereren vanuit Diemen, hebben we landelijke dekking. Wij leveren u graag kit service op maat, en in die missie slagen we elke dag opnieuw. Check ook eens het netwerk waarvan wij deel uit mogen maken via AreYouKittingMe.nl.

De badkamer kitspecialist

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Verrijn Stuartweg 26
1112 AX Diemen

vloeren kitten
sanitair kitten
badkamer tegels kitten

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Badkamer Kitten - AreYouKittingMe

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Badkamer Kitten - AreYouKittingMe

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Badkamer Kitten - AreYouKittingMe

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

Wat maakt ons Kitbedrijf zo groot

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Call Now Button