085-1301738

09.00 tot 18.00

review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Bad afkitten

Onze ervaren kitter helpt direct met het vervangen van al uw kitwerk. U kunt het zo gek niet bedenken of de kitter van Nederland kunnen het voor u. Uw bad af laten kitten?

Ons kitbedrijf staat graag voor u klaar.

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van uw bad

Afkitten van toiletten

Offerte aanvragenBel 085-1301738
Wij hebben 20 jaar ervaring met kitwerk
kitspecialist nederland

Laat uw bad kitten door de vakman

Is uw badkamer vernieuwd, gerenoveerd of simpelweg aan een kleine opfrisbeurt toe? Laat dan professioneel uw bad kitten door een gespecialiseerd bedrijf. Vanzelfsprekend wordt dit helemaal gedaan naar uw wens. Wilt u naast de badkuip of de douche ook de wastafel of het toilet netjes laten afkitten? Geef het dan van tevoren even aan. Vervolgens zorgt uw kitspecialist ervoor dat het kitwerk tot in de puntjes voor u wordt geregeld. Vakkundig bad kitten zorgt voor een badkamer die er nog mooier en veel strakker uitziet.

bad afkitten
inloopdouche kitten

Meer hygiëne en een prachtig resultaat

Een groot pluspunt van een badkamer kitten is natuurlijk dat de hele ruimte er op deze manier gelikt uit komt te zien. Zeker in ruimtes waar veel vocht aanwezig is, is het afkitten ook gewoon nodig. Perfect aangebrachte kitranden zorgen ervoor dat het vocht niet in allerlei kiertjes kan sijpelen. Als het niet in de kiertjes kan komen, ontstaan er ook geen vieze plekken of zelfs lekkages. Op deze manier draagt het kitwerk bij aan meer wooncomfort en vooral ook enorm veel hygiëne. Bij oude of versleten kitranden is het tijd om ze direct te vervangen

Uw hele badkamer keurig afgewerkt

Bij het laten kitten van uw badkamer mag u helemaal zelf bepalen hoe groot of hoe klein de klus wordt. Uiteraard geeft AreYouKittingMe, de specialist in kitwerk, u graag een goed advies op maat. U kunt kiezen voor de toiletten afkitten in de badkamer of het kitten van een separate wc. Daarnaast kunnen ook de wastafels, de douchebak, de douchedeuren en het bad keurig voor u worden afgekit. Op deze manier bent u in één keer klaar en is de hele ruimte voorzien van een perfecte afwerking. Dit geeft uw sanitaire ruimte een veel fijnere en schonere uitstraling.

Het mooie is dat onze kit in verschillende prachtige kleuren leverbaar is, zodat altijd de meest passende variant kan worden ingezet en een naadloos geheel wordt gecreëerd. Verder hebben wij Kitbedrijf Amsterdam en Kitbedrijf Weesp tot ons beschikking.

kitbedrijf areyoukittingme

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Verrijn Stuartweg 26
1112 AX Diemen

Wanneer opnieuw kitten

Verouderd kitwerk
Kleurverschillen
Na renovatie badkamer
Na renovatie keuken

Waarom kiezen voor ons?

Meer dan 20 jaar ervaring
Garantie op alle werkzaamheden
Eigen kitters in dienst
Net en gecertificeerd personeel
De badkamer specialist

Waarom offerte aanvragen?

Binnen een dag een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact

Waarom kiezen voor professioneel kitten?

Heeft u zelf weinig tijd of bent u niet erg handig? Dan is het slim om de deskundige hulp in te roepen van een gespecialiseerd kitbedrijf. Onze vakmensen hebben enorm veel ervaring met onder meer bad kitten en keukens kitten. Dankzij deze ervaring kunnen we zeer efficiënt en snel werken. Voor u het weet is de hele klus al geklaard. Vanzelfsprekend zorgen we voor een keurige afwerking bij elke kitrand. Verder is het professioneel laten kitten van uw sanitaire ruimtes ook ideaal voor zowel kleine als grote bedrijven. Wij zorgen ervoor dat het kitwerk snel, vakkundig en 100% dekkend wordt aangebracht in alle ruimtes waar dat nodig is. Van toiletgroepen en pantry’s tot wasruimtes en plekken waar voedsel bereid wordt.

Vertrouwen op een perfecte totaalaanpak

Een goed begin is het halve werk en daarom verwijderen we altijd eerst alle oude kitranden en restjes. Het is enorm belangrijk om dit zo grondig mogelijk te doen, want alleen op deze manier wordt de ondergrond weer helemaal schoon. De nieuwe kitranden zullen zo veel beter hechten, waardoor ze hun waterafstotende en hygiënische werking optimaal kunnen doen. Dankzij de professionele werkwijze van onze ervaren medewerkers gebeurt dit uiteraard altijd zonder de ondergrond te beschadigen.

bad afkitten
toilet afkitten

Vakbedrijf met enorm veel ervaring

AreYouKittingMe is een kitbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. We beschikken over meerdere vestigingen door heel Nederland, waardoor we onze klanten in alle provincies naar volle tevredenheid van dienst kunnen zijn. Binnen ons bedrijf werken we met een gepassioneerd team van 6 gecertificeerde kitters. Al onze medewerkers zijn zeer ervaren, zowel op het gebied van badkamer kitten als keukens en toiletten afkitten. Bij ons bent u dan ook helemaal aan het juiste adres voor uw bad kitten op professionele wijze.

Wij hebben een samenwerking met Glaszetter Amsterdam.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij uw bad kitten, de toiletten afkitten of het afwerken van andere ruimtes in uw woning of werkruimte? Neem dan helemaal vrijblijvend contact op met AreYouKittingMe. Uiteraard staan we klaar om direct aan de slag te gaan bij zowel particulieren als bedrijven. Van het bad kitten in uw huis of appartement tot het kitten in uw zakelijke pand, wij regelen het voor u. Vanzelfsprekend kunt ook eerst een offerte op maat laten opstellen aan de hand van uw wensen

Wacht dan niet langer maar bel of mail ons vandaag nog!

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Badkamer Kitten - AreYouKittingMe

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Badkamer Kitten - AreYouKittingMe

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Badkamer Kitten - AreYouKittingMe

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

Wat maakt ons Kitbedrijf zo groot

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Call Now Button