085-1301738

09.00 tot 15.00

review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Badkamer Kitten Kosten

Onze ervaren kitter helpt direct met het vervangen van al uw kitwerk. Wij van Areyoukittingme zijn de specialisten op het gebied van badkamers kitten.

Onze specialisaties zijn onder andere.

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van uw bad

Afkitten van toiletten

Kitten van badkamers 

Offerte aanvragenBel 085-1301738

Wij hebben 20 jaar ervaring met kitwerk

kitspecialist nederland

Badkamer Kitten Kosten

In een badkamer is het belangrijk dat alles goed is afgedicht en waterdicht is. Een van de essentiële aspecten van het onderhouden van een waterdichte badkamer is het professioneel laten kitten van de naden en voegen. Het kitten van een badkamer is een vak apart en vereist de expertise van een ervaren professional. Maar wat zijn nu eigenlijk de kosten voor het kitten van een badkamer? In dit artikel gaan we dieper in op de badkamer kitten kosten en laten we je kennismaken met het gerenommeerde kitbedrijf Areyoukittngme, dat bekend staat om zijn hoogwaardige kitwerkzaamheden.

Uitvoerend werk

Voordat we ingaan op de kosten, is het belangrijk om te begrijpen wat het kitten van een badkamer precies inhoudt. Bij het kitten van een badkamer worden de naden en voegen tussen tegels, badkuipen, douchebakken en andere sanitaire voorzieningen afgedicht met een speciale kit. Deze kit zorgt ervoor dat er geen water of vocht kan doordringen en voorkomt zo lekkages en schade aan de constructie van de badkamer.

De kosten voor het kitten van een badkamer kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Het aantal meters dat gekit moet worden, de complexiteit van de klus en het type kit dat wordt gebruikt, zijn allemaal van invloed op de uiteindelijke kosten. Over het algemeen liggen de kosten voor het kitten van een badkamer tussen de €200,- en €500,-.

bad afkitten
Badkamer Kitten Kosten

Hoe bepalen wij de kosten

Bij het bepalen van de badkamer kitten kosten is het belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit van het werk en de expertise van de professional. Een goed gekitte badkamer gaat jarenlang mee en voorkomt problemen in de toekomst, zoals schimmelvorming en lekkages. Daarom is het verstandig om te investeren in een ervaren professional die gebruikmaakt van hoogwaardige materialen en technieken.

Een bedrijf dat bekendstaat om zijn uitstekende kittenwerkzaamheden is Areyoukittngme. Met hun jarenlange ervaring en expertise zijn zij de ideale partner voor een badkamer kitten, Areyoukittngme biedt professionele diensten aan en zorgt ervoor dat jouw badkamer perfect wordt afgedicht, met oog voor detail en vakmanschap.

Kitbedrijf AreYouKittingMe

De kosten voor het kitten van een badkamer bij Areyoukittngme variëren, afhankelijk van de omvang van het project en de specifieke wensen van de klant. Het bedrijf hanteert eerlijke en transparante prijzen, waarbij je kunt rekenen op kwalitatief hoogwaardig werk. De kosten voor het kitten van een badkamer bij Areyoukittngme beginnen vanaf €200,- en kunnen oplopen tot €500,-, afhankelijk van de omvang van de klus en de complexiteit ervan.

kitbedrijf areyoukittingme

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Verrijn Stuartweg 26
1112 AX Diemen

Wanneer opnieuw kitten

Verouderd kitwerk
Kleurverschillen
Na renovatie badkamer
Na renovatie keuken

Waarom kiezen voor ons?

Meer dan 20 jaar ervaring
Garantie op alle werkzaamheden
Eigen kitters in dienst
Net en gecertificeerd personeel
De badkamer specialist

Waarom offerte aanvragen?

Binnen een dag een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact

Andere werkzaamheden

Naast het professioneel kitten van badkamers biedt Areyoukittngme ook andere diensten aan, zoals het kitten van keukens, vloeren en andere sanitaire ruimtes, ook doen wij plinten afkitten. Ze hebben een breed scala aan expertise en kunnen je helpen bij het creëren van een waterdichte omgeving in verschillende delen van je huis.

Wat Areyoukittngme onderscheidt, is hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Ze werken alleen met hoogwaardige kitmaterialen die duurzaam en bestand zijn tegen vocht en schimmel. Bovendien zorgen ze ervoor dat elk project tot in de puntjes is afgewerkt, met oog voor detail en vakmanschap.

Professionele organisatie

Wanneer je Areyoukittngme inschakelt voor het kitten van jouw badkamer, kun je rekenen op een professionele en gestroomlijnde ervaring. Ze beginnen met een grondige inspectie van de bestaande naden en voegen om eventuele problemen of beschadigingen te identificeren. Vervolgens stellen ze een gedetailleerd plan op en geven ze je een duidelijk overzicht van de kosten en de verwachte tijdsduur van het project.

Tijdens het kitten van jouw badkamer zorgt Areyoukittngme voor minimale overlast. Ze nemen alle voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de rest van je huis schoon blijft tijdens de werkzaamheden. Na voltooiing van het project laten ze je badkamer sprankelen met een frisse en strakke afwerking.

Klantvriendelijkheid

Als klant van Areyoukittngme profiteer je niet alleen van hun uitstekende kittenwerk, maar ook van hun klantgerichte aanpak. Ze luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat ze aan al je verwachtingen voldoen. Bovendien staan ze altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en advies te geven over het onderhoud van jouw gekitte badkamer.

Dus, als je op zoek bent naar professioneel kittenwerk voor jouw badkamer, is Areyoukittngme het bedrijf om contact mee op te nemen. Met hun ervaring, kwaliteitsmaterialen en toewijding aan klanttevredenheid zorgen ze voor een badkamer die niet alleen mooi, maar ook functioneel en waterdicht is.

Direct contact

Neem vandaag nog contact op met Areyoukittngme en ontdek hoe zij jou kunnen helpen bij het realiseren van de perfecte gekitte badkamer. Vergeet niet om te vragen naar een offerte op maat, zodat je een duidelijk beeld hebt van de kosten en de mogelijkheden voor jouw specifieke project.

Investeer in de duurzaamheid en functionaliteit van jouw badkamer en laat Areyoukittngme je begeleiden naar een frisse en waterdichte ruimte waar je jarenlang van kunt genieten. Ook hebben wij een samenwerking met Kitbedrijf Den Haag en Kitbedrijf Alkmaar .

 

 
bad afkitten
toilet afkitten

Vakbedrijf met enorm veel ervaring

AreYouKittingMe is een kitbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. We beschikken over meerdere vestigingen door heel Nederland, waardoor we onze klanten in alle provincies naar volle tevredenheid van dienst kunnen zijn. Binnen ons bedrijf werken we met een gepassioneerd team van 6 gecertificeerde kitters. Al onze medewerkers zijn zeer ervaren, zowel op het gebied van badkamer kitten als keukens en toiletten afkitten. Bij ons bent u dan ook helemaal aan het juiste adres voor uw bad kitten op professionele wijze.

Wij hebben een samenwerking met Glaszetter Amsterdam.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij uw bad kitten, de toiletten afkitten of het afwerken van andere ruimtes in uw woning of werkruimte? Neem dan helemaal vrijblijvend contact op met AreYouKittingMe. Uiteraard staan we klaar om direct aan de slag te gaan bij zowel particulieren als bedrijven. Van het bad kitten in uw huis of appartement tot het kitten in uw zakelijke pand, wij regelen het voor u. Vanzelfsprekend kunt ook eerst een offerte op maat laten opstellen aan de hand van uw wensen

Wacht dan niet langer maar bel of mail ons vandaag nog!

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Badkamer Kitten - AreYouKittingMe

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Badkamer Kitten - AreYouKittingMe

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Badkamer Kitten - AreYouKittingMe

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

Wat maakt ons Kitbedrijf zo groot

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Call Now Button