085-1301738

09.00 tot 18.00

review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Douchebak kitten

Onze ervaren kitter helpt direct met het vervangen van al uw kitwerk. U kunt het zo gek niet bedenken of de kitter van Nederland kunnen het voor u. Uw douchebak of inloopdouche laten kitten?

Ons kitbedrijf staat graag voor u klaar.

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van uw douchebak

Het kitten van uw inloopdouche

Afkitten van toiletten

Offerte aanvragenBel 085-1301738
Wij hebben 20 jaar ervaring met kitwerk
kitspecialist nederland

Uw douchebak of inloopdouche kitten door een specialist

De badkamer is één van de plekken in huis waar u zich helemaal op uw gemak wilt voelen. Wat is er fijner dan de wetenschap dat alles in deze ruimte helemaal in orde is? Door te kiezen voor badkamer kitten door de kitspecialist kunt u hier heel eenvoudig voor zorgen. Dankzij de perfect aangebrachte kitranden langs alle belangrijke plekken voorkomt u vochtproblemen, zoals lekkage en schimmelvorming. Dit is beter voor uw gezondheid en natuurlijk ook voor uw huis. Maak daarom snel een afspraak voor het opnieuw kitten van uw sanitaire ruimtes.

douchebak kitten
inloopdouche kitten

Nieuwe kitranden aanbrengen

Laat u uw badkamer kitten? Dan bepaalt u helemaal zelf wat er gaat gebeuren. Misschien hoeft er slechts een nieuwe rand om de wastafel worden aangebracht of wilt u de toiletten afkitten. Heeft u een nieuwe inloopdouche laten plaatsen of is uw badkamer voorzien van een nieuwe douchebak? Dan is het belangrijk om deze goed af te laten kitten. Op deze manier voorkomt u dat het water uit de douche wegloopt in gaatjes in de muur of vloer. Is uw sanitair al eens gekit, maar worden de randjes poreus of gaan ze afbladderen? Kies dan voor het professioneel vervangen van oude kitranden. Zo voorkomt u allerlei problemen met vocht.

Het belang van goed kitwerk

Zeker in de badkamer hebben we veel te maken met vocht. Hierbij gaat het niet alleen om water dat uit de kraan komt tijdens het douchen of baden, maar ook om condens dat na het badderen achterblijft. Goede kitranden langs het bad, de douche, de wastafel en het toilet zorgen ervoor dat al dit vocht niet in de voegen, naden en kieren van de badkamer kan lopen. In veel gevallen is het slim om bij de badkamer afkitten ook het raam of de deur netjes af te werken. Dit alles voorkomt dat vocht zich op de verkeerde plekken kan vastzetten.

Het mooie is dat deze kit in verschillende prachtige kleuren leverbaar is, zodat altijd de meest passende variant kan worden ingezet en een naadloos geheel wordt gecreëerd. Verder hebben wij Kitbedrijf Amsterdam en Kitbedrijf Weesp tot ons beschikking.

kitbedrijf areyoukittingme

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Verrijn Stuartweg 26
1112 AX Diemen

Wanneer opnieuw kitten

Verouderd kitwerk
Kleurverschillen
Na renovatie badkamer
Na renovatie keuken

Waarom kiezen voor ons?

Meer dan 20 jaar ervaring
Garantie op alle werkzaamheden
Eigen kitters in dienst
Net en gecertificeerd personeel
De badkamer specialist

Waarom offerte aanvragen?

Binnen een dag een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact

Het voordeel van een vakman

Sommige mensen kiezen er nog altijd voor om de kitrandjes in hun woning zelf te vervangen. Toch zien we ook steeds meer mensen die onze deskundige hulp inroepen. Het grote voordeel van een gespecialiseerd kitbedrijf inhuren is dat wij dagelijks met dit werk bezig zijn en dat al vele jaren. Hierdoor weten we precies hoe we op elke plek het perfecte kitrandje moeten aanbrengen. Op deze manier zorgen we voor de allermooiste afwerking in iedere keuken, badkamer en toiletruimte. Dankzij onze ervaring kunnen we ook veel efficiënter werken. Op deze manier is de klus sneller klaar en is het kitwerk mooier dan u van tevoren had durven dromen.

Oude kitranden? Zo vernieuwd!

Zitten er nog oude kitranden in uw badkamer? Geen zorgen! Wij verwijderen deze voorzichtig, zonder schade toe te brengen aan de ondergrond. Vervolgens maken we deze ondergrond goed schoon, waarna we de nieuwe kit kunnen aanbrengen.

douchebak kitten
inloopdouche kitten

20 jaar ervaring met kitten

Bent u op zoek naar een goed, betrouwbaar en ervaren kitbedrijf voor uw badkamer afkitten, toiletten afkitten of keuken kitten? Kijk niet verder, want bij AreYouKittingMe zit u direct goed. Met ruim 20 jaar ervaring met alle bekende kitdiensten staan we volledig voor u klaar. Ons team bestaat uit 6 zeer gemotiveerde kitters die uiteraard allemaal de juiste certificering op zak hebben. We werken door heel Nederland en beschikken over diverse vestigingen. Zo zijn we altijd in de buurt en kunnen we op ieder gewenst moment voor u aan het werk gaan.

Wij hebben een samenwerking met Glaszetter Amsterdam.

Hoe mogen we u van dienst zijn?

Bij AreYouKittingMe kunnen we niet wachten om voor u aan de slag te gaan. We horen dan ook graag welke wensen u heeft met betrekking tot nieuw kitwerk in uw woning. Wilt u bijvoorbeeld alleen de toiletten afkitten of ook de keuken kitten en de volledige badkamer kitten? U bepaalt zelf welke optie het wordt. Vanzelfsprekend is het altijd slim om direct de hele ruimte mee te pakken. Zo is uw badkamer in één keer klaar voor jaren gebruiksplezier. Voor meer tips, advies of het aanvragen van een offerte op maat kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Wacht dan niet langer maar bel of mail ons vandaag nog!

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Badkamer Kitten - AreYouKittingMe

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Badkamer Kitten - AreYouKittingMe

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Badkamer Kitten - AreYouKittingMe

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

Wat maakt ons Kitbedrijf zo groot

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Call Now Button