085-1301738

09.00 tot 18.00

review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Kit vervangen badkamer #1

De badkamer kitspecialist - Als uw badkamer mooi en goed afgewerkt moet worden

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Jaren garantie op geleverd werk

Scherpe prijzen

Snel een offerte en afspraak

Offerte aanvragenBel 085-1301738

Wij hebben 30 jaar ervaring met kitwerk

kitspecialist nederland

Kit vervangen badkamer

De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in huis, en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze goed wordt onderhouden. Dit betekent dat er regelmatig onderhoud moet worden uitgevoerd, waaronder het aanbrengen van badkamerkit om de badkamer waterdicht te houden. Badkamer kitten is een specialistisch werk en niet door iedereen te doen.

Het aanbrengen van badkamerkit is een nauwkeurige en delicate taak die zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Het begint met het schoonmaken van de badkamer en het verwijderen van oude kitresten. Dit kan worden gedaan met behulp van een kitverwijderaar en een schraper. Het is belangrijk om alle oude kitresten volledig te verwijderen om ervoor te zorgen dat de nieuwe kit goed hecht.

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Het kitten van toiletten

Dilatatievoegen kitten

Vloeren & plinten afkitten

Badkamer kitten en meer

Badkamer kitten

Badkamer kitten

In uw badkamer dienen diverse plekken zoals uw bad, douche of toilet goed afgekit worden. Onze specialisten helpen u graag met het kitten van uw badkamer.
Toilet kitten

Toiletten kitten

Om lekkage te voorkomen is het aan te raden uw toilet goed af te kitten. Onze specialisten kitten in no time uw toiletten in huis of bij u op kantoor.
Keuken kitten

Keuken kitten

Voor een goede hygiene is het verstandig de keuken goed af te kitten. Een bedrijfskeuken dient al voorzien te zijn van een goede kitafwerking.
Vloeren kitten

Vloeren afkitten

Na het leggen van uw vloer is het afwerken van de randen een klus voor de kitspecialist. Wij kitten de randen van uw vloeren en plinten volledig voor uw af.
Ramen kitten

Ramen kitten

Goed af gedichte ramen zorgt voor een beter comfort in huis. Onze kitters komen graag bij u langs voor het afkitten van uw ramen zodat u geniet van meer comfort.
Dilatatievoegen

Dilatatievoeg

Een dilatatievoeg is een voeg die als functie heeft het uitzetten en krimpen van materialen, ook wel werking genoemd, op te vangen. Zo wordt scheuren voorkomen.

Wanneer opnieuw kitten

Verouderd kitwerk
Kleurverschillen
Na renovatie badkamer
Na renovatie keuken

Waarom kiezen voor ons?

Meer dan 20 jaar ervaring
Garantie op alle werkzaamheden
Eigen kitters in dienst
Net en gecertificeerd personeel
De badkamer specialist

Waarom offerte aanvragen?

Binnen een dag een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact

Oude kit verwijderen

 

Als alle oude kitresten zijn verwijderd, is het tijd om de badkamer voor te bereiden op het aanbrengen van de nieuwe kit. Dit betekent het afplakken van de gebieden waar geen kit mag komen, zoals rondom de kranen en de afvoer. Vervolgens moet de oppervlakte waar de kit wordt aangebracht worden gereinigd met een alcoholoplossing om vet en vuil te verwijderen en de hechting van de kit te bevorderen.

Aanbrengen van kit

Nu is het tijd om de kit aan te brengen. Dit kan worden gedaan met behulp van een kitpistool en de juiste kit. Het is belangrijk om de kit gelijkmatig aan te brengen en ervoor te zorgen dat er geen luchtbellen ontstaan. Het aanbrengen van kit rondom hoeken en rondingen kan wat lastiger zijn, maar met een beetje oefening kan dit goed worden gedaan.

Na het aanbrengen van de kit is het belangrijk om de overtollige kit te verwijderen. Dit kan worden gedaan met behulp van een natte vinger of een kitstrijker. Het is belangrijk om dit snel te doen, voordat de kit droogt en moeilijker te verwijderen is.

 

kitten van uw badkamer
badkamer afkitten

Overtollige kit verwijderen

Als de kit volledig is aangebracht en alle overtollige kit is verwijderd, is het tijd om te wachten tot de kit droogt. Dit kan enkele uren tot een dag duren, afhankelijk van de kit die is gebruikt. Het is belangrijk om de kit volledig te laten drogen voordat de badkamer weer in gebruik wordt genomen. 

 

keuken kitten
ramen kitten
Onderhoud badkamer

Het aanbrengen van badkamerkit is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van de badkamer. Door dit regelmatig te doen, kunt u ervoor zorgen dat uw badkamer waterdicht blijft en dat u geen last krijgt van lekkages. Met een beetje oefening kunt u dit zelf doen, maar als u het liever aan een professional overlaat, kunt u altijd een specialist inhuren om de klus voor u te klaren. Het kitbedrijf van Nederland. Ook doen wij veel glas afkitten hier hebben wij verschillende partners in, u kunt bijvoorbeeld voor glas terecht bij Glaszetter Amsterdam, Glaszetter Rotterdam en Glaszetter Haarlem.

De badkamer kitspecialist

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Verrijn Stuartweg 26
1112 AX Diemen

vloeren kitten
kit vervangen badkamer
badkamer tegels kitten

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Badkamer Kitten - AreYouKittingMe

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Badkamer Kitten - AreYouKittingMe

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Badkamer Kitten - AreYouKittingMe

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

Wat maakt ons Kitbedrijf zo groot

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Call Now Button