085-1301738

09.00 tot 18.00

review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Zwembad afkitten en afwerken

Onze ervaren kitter helpt direct met het vervangen van al uw kitwerk. U kunt het zo gek niet bedenken of de kitter van Nederland kunnen het voor u. Van badkamer tot aan uw zwembad afkitten.

Ons kitbedrijf staat graag voor u klaar.

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van toiletten

Offerte aanvragenBel 085-1301738
Wij hebben 20 jaar ervaring met kitwerk
kitspecialist nederland

Zwembad afkitten? Laat het doen door de professionals uit Amsterdam!

Een eigen zwembad in uw tuin of in uw woning is een prachtige aanwinst, maar natuurlijk dient u hem dan wel op iedere mogelijke manier goed te onderhouden. Ook bij uw zwembad is daarom een goede afdichting met kit van groot belang. Het zorgt ervoor dat alle naadjes en kiertjes rondom het bad netjes worden opgevuld, waardoor niet alleen een mooi ogend, maar ook een uiterst hygiënisch resultaat ontstaat. Uw bad is na een kitbeurt door de deskundige kitter van het Kitbedrijf Amsterdam weer optimaal beschermd tegen onder meer schimmelvorming en lekkage. Uiteraard maken we bij het kitten van uw zwembad gebruik van een speciale soort kit die juist voor dit type afdichtingen geschikt is. Zwembad afkitten door het Kitbedrijf van Nederland.

Zo bent u verzekerd van goed kitwerk dat zeer bestendig is tegen UV straling en het chloor in het water. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor het afkitten van andere baden dan uw zwembad. Hierbij valt onder meer te denken aan whirlpools en stoombaden.

zwembad afkitten
zwembad kitten

Vakkundige renovatie en advies bij al uw kitwerkzaamheden

In het 35 jarig bestaan van ons bedrijf is er eigenlijk geen enkele kitklus op te noemen waar we geen verstand van hebben. We zijn dan ook allround inzetbaar voor het kitten in alle denkbare locaties in en om uw huis of bedrijfspand. Of het nu gaat om een ouder pand of juist een nieuwbouwpand en een privéwoning of juist een zakelijk pand, het Kitbedrijf Amsterdam staat klaar om u volledig te ontzorgen. Ook voor het kitten van dilatatievoegen, elastische voegafdichtingen en brandwerende voegen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u juist uw keuken kitten of badkamer kitten? Neem dan zeker nog vandaag contact met ons op. We bieden een totaalservice van renovatie en advies, waarbij we altijd zeer klantgericht te werk gaan en kitten volgens een plan van aanpak voor uw specifieke situatie. Op deze manier kunt u altijd rekenen op kitwerk van een perfecte kwaliteit.

Uw keuken kitten op een vakkundige manier

De keuken is voor iedereen de plek waar ze de meest smakelijke gerechten bereiden om samen of juist alleen lekker van te genieten. Natuurlijk is het dan wel zo prettig als het eten in een schone en perfect hygiënische omgeving kan worden klaargemaakt. Het toevoegen van mooie nieuwe kitlagen draagt hier uitstekend aan bij. Kiest u voor uw keuken kitten door de professionele kitter uit Amsterdam, dan gaan we natuurlijk eerst alle oude kit verwijderen. Hierbij wordt geen enkel plekje overgeslagen, zodat de ondergrond helemaal klaar is voor de nieuwe voegafdichtingen. Onder meer langs uw keukenkastjes, de tegels en de werkbladen wordt een kitlaag van precies de juiste dikte aangebracht.

Het mooie is dat deze kit in verschillende prachtige kleuren leverbaar is, zodat altijd de meest passende variant kan worden ingezet en een naadloos geheel wordt gecreëerd. Verder hebben wij Kitbedrijf Amstelveen en Kitbedrijf Weesp tot ons beschikking.

kitbedrijf areyoukittingme

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Verrijn Stuartweg 26
1112 AX Diemen

Wanneer opnieuw kitten

Verouderd kitwerk
Kleurverschillen
Na renovatie badkamer
Na renovatie keuken

Waarom kiezen voor ons?

Meer dan 20 jaar ervaring
Garantie op alle werkzaamheden
Eigen kitters in dienst
Net en gecertificeerd personeel
De badkamer specialist

Waarom offerte aanvragen?

Binnen een dag een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact

Ook voor uw badkamer kitten staan wij klaar

Het sanitair is een andere plek waar nette en complete voegen van belang zijn. Begint de oude kit in uw toilet of badkamer te verkleuren of zelfs te vergaan? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor het inplannen van uw afspraak. Ook hier zullen we eerst de oude kit verwijderen, waarna we direct aan de slag gaan met het aanbrengen van de nieuwe kitlaag op alle plekken waar het nodig is. Een professionele en volledige voegafdichting met speciale sanitairkit zorgt ervoor dat schimmels en lekkage geen kans krijgen in uw badkamer. Uw badkamer kitten is zeker geen dure aangelegenheid, maar door zijn vele voordelen wel onbetaalbaar te noemen omdat het uw sanitair goed beschermt tegen beschadigingen.

Dilatatievoegen in uw woning of bedrijf laten kitten

Bij hevige kou krimpt een gebouw vaak en bij flinke warmte zet een gebouw juist iets uit. Om deze reden zijn in veel bedrijven en woningen dilatatievoegen aangebracht. Deze geven de buitenwanden van het bedrijfspand of het huis de nodige ruimte om uit te zetten en te krimpen. De flinke naad die een dergelijke dilatatievoeg achterlaat is niet altijd even mooi en daarom kunt u ook deze laten kitten. Onze kitter maakt hiervoor gebruik van hoge kwaliteit kit die tevens goed bestand is tegen UV straling.

Badkamer Kitten - AreYouKittingMe
Badkamer Kitten - AreYouKittingMe

Laat ook elk raam afkitten voor een uitstekende isolatie

Een raam afkitten is een goede manier om te zorgen voor een degelijke warmte-isolatie. ’s Winters blijft warme lucht langer binnenshuis en in de zomer blijft het pand juist langer koel. Het kitten zorgt in dit geval voornamelijk voor extra gemak en wooncomfort. Daarnaast is een raam afkitten zelfs onmisbaar als u beschikt over isolatieglas, zoals bijvoorbeeld HR+ of HR++ glas. Dit glas kan zijn werk namelijk alleen maar doen wanneer het volledig afgekit is. De kit zorgt ervoor dat er geen vuile lucht of vocht tussen de diverse glaslagen kan binnendringen, waardoor het isolerend effect van het glas zijn werking volledig zou kunnen verliezen.

Wij hebben een samenwerking met Glaszetter Amsterdam.

Welke kitklus er ook nodig is, schakel altijd het kitbedrijf Amsterdam in

Zijn ook uw sanitair, keuken, ramen en zwembad toe aan een nieuwe laag kit? Ga dan niet zelf aan de slag met kit verwijderen, maar laat het volledig aan ons over. Neem hiervoor direct contact op met het Kitbedrijf Amsterdam. Wij zijn de specialist als het gaat om renovatie en advies van de hoogste kwaliteit. Onze vestiging aan de Bos en Lommerweg in Amsterdam is de perfecte uitvalsbasis voor het kitten bij particulieren en bedrijven in de gehele regio Amsterdam. Bent u benieuwd wat onze 4 gecertificeerde kitters voor u kunnen betekenen?

Wacht dan niet langer maar bel of mail ons vandaag nog!

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Badkamer Kitten - AreYouKittingMe

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Badkamer Kitten - AreYouKittingMe

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Badkamer Kitten - AreYouKittingMe

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

Wat maakt ons Kitbedrijf zo groot

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Call Now Button